Peugeot ima novog "lavića", kako vam se dopada?

Najstarija preživela automobilska marka na svetu potvrđuje svoju ličnost i karakter novim logotipom i okreće novu stranicu u svojoj istoriji.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2021.

11:00

Peugeot ima novog
Photo: Peugeot

Peugeot ima deset uzastopnih logotipa, koji svi imaju lavovski amblem. Danas je jedanaestu verziju, još modernizovaniju, kvalitetniju i elegantniju, upravo kreirao Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn brenda Peugeot.

Prezentovan 2010. godine, trenutni logotip je trebalo da se promeni kako bi se krunisalo unapređivanje brenda.

Nakon potpunog redizajna svojih vozila tokom poslednjih 10 godina, Peugeot redizajnira i svoj logotip kako bi išao u korak sa svojim proizvodima.

Početkom 2021. godine, lansiranjem asortimana koji će predstaviti novi Peugeot 308, sa novom veb stranicom i stvaranjem Stellantis-a, zvezde su poravnate.
Photo: Peugeot
Photo: Peugeot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: