Rimac otvorio luksuzni auto-salon u Šangaju

Uoči prvih isporuka modela C_Two na električni pogon, kompanija Rimac Automobili gradi globalnu mrežu partnera.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Jutarnji list

Petak, 19.02.2021.

09:02

Rimac otvorio luksuzni auto-salon u Šangaju
Foto: Rimac Automobili promo

Iz Rimac Automobila su u četvrtak najavili širenje na ključna azijska tržišta, proširenjem svoje međunarodne mreže prodajnih partnera na Kingsway grupu, kompaniju specijalizovanu za distribuciju luksuznih vozila i jahti na području Kine.

Upravo zahvaljujući ovom partnerstvu, u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac automobila, objavila je kompanija iz Svete Nedelje, koja od 2009. godine razvija električne automobile.
Posted by Rimac Automobili on Thursday, February 18, 2021
"Vrlo smo srećni što dobrodošlicu u našu porodicu možemo izraziti Kingsway Group, kompaniji koja ima izvrsnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hongkongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda”, rekao je Mate Rimac povodom sklapanja novog partnerstva.

Prototip modela C_Two trenutno je u fazi završnog testiranja. Konačni dizajn i komercijalno ime automobila biće otkriveni ove godine, kada bi taj hiperautomobil trebalo da stigne na tržište.

Inače, originalni plan pre Covid-19 krize predviđao je prve isporuke vozila 2020.
Posted by Rimac Automobili on Thursday, February 18, 2021

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: