Kako bi mogao da izgleda novi Kia Sportage FOTO

Nova generacija biće predstavljena u aprilu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

11:15

Kako bi mogao da izgleda novi Kia Sportage FOTO
Nezvanièni render: kolesa.ru

Jedan od najpopularnijih Kia modela, kompaktni SUV Sportage, pojavio se prvi put 1993. godine, a aktuelna, četvrta generacija debitovala je 2015.

Naslednik je već spreman i uskoro se očekuje njegova premijera. Očekuje se da će imati znatno moderniji dizajn, dok će mehaniku i motorizaciju deliti sa novom generacijhom Hyundaija Tucson.
Nezvanièni render: kolesa.ru
Kako bi mogao da izgleda novi Sportage, pokušao je da predvidi Nikita Čujko, specijalista za spekulativne rendere automobila koji tek treba da se pojave na tržištu.

Njegova vizija korejskog SUV-a predstavljena je na sajtu kolesa.ru, a uskoro ćemo saznati koliko je bio u pravu, s obzirom da je premijera pete generacije modela Sportage planirana za april 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: