Ponovo blokirano izdavanje Uverenja za uvoz polovnjaka, atesta za plin, ugradnju kuke

I ove godine se pojavio problem koji se ponavljao više puta tokom prethodnih godina. Obustavljeno je izdavanje raznih Uverenja koja izdaje Agencija za bezbednost saobraćaja, saznaje sajt Polovni automobili.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2020.

09:00

Ponovo blokirano izdavanje Uverenja za uvoz polovnjaka, atesta za plin, ugradnju kuke
Foto: B92/NÆ

Izvor: Polovni automobili

Kako je rečeno u Agenciji za bezbednost saobraćaja, stvar je u tome što direktorki Agencije, Jasmini Milošević, nije produžen mandat (istekao 13. novembra), a jedino je ona ovlašćena da potpisuje dokumente kao što su Uverenja.

Tako sada, na primer, svi oni koji se bave uvozom i prodajom polovnih automobila i pored plaćenih dažbina ne mogu od Agencije za bezbednost saobraćaja da dobiju Uverenje o ispitivanju koje je neophodno da bi vozilo bilo registrovano.

U problemu su i vlasnici automobila koji žele da atestiraju/reatestiraju uređaj za plin, zatamnjena stakla, ugrađenu kuku i bilo koju drugu modifikaciju.

Sada se čeka da Vlada Srbije imenuje novog direktora Agencije za bezbednost saobraćaja ili produži status v.d. direktora ABS Jasmini Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: