Oblikovanje mobilnosti budućnosti: Poslovi sa perspektivom u Brose-u

Na leto 2021. godine, dobavljač automobila u porodičnom vlasništvu, četvrti po veličini na svetu, otvoriće lokaciju za razvoj i proizvodnju za električne motore i elektronske proizvode u Pančevu pored Beograda. Ovde će nastati oko 1.100 radnih mesta u razvoju, prodaji, kupovini i proizvodnji.

Podeli
Foto: Brose promo
Foto: Brose promo

Brose se drži planiranih investicija u Srbiji čak i u krizi uzrokovanoj koronavirusom - za izgradnju nove lokacije biće utrošeno 120 miliona evra.

Građevinski radovi brzo napreduju. Završetak radova je planiran za proleće iduće godine, a proizvodnja bi trebalo da počne u avgustu 2021. godine.

Porodična kompanija traži entuzijastične i motivisane ljude koji žele da pomognu u oblikovanju mobilnosti budućnosti, ljude koji se kreativno suočavaju sa izazovima i koji su otvoreni za promene.

Brose nudi karijerne perspektive u razvoju, prodaji, kupovini i proizvodnji, za pozicije poput programera softvera i hardvera, menadžera projekta, ispitnog tehničara, referenta za nabavku komponenti, inženjera za održavanje ili montažnog radnika.

Savremeno radno okruženje, atraktivni socijalni doprinosi

Visoko automatizovana proizvodnja obuhvata i proizvodnju elektronike. Elektronika za Brose grupu se proizvodi u uslovima čiste sobe.

U narednim godinama se planira zapošljavanje oko 900 zaposlenih u svim oblastima proizvodnje. Osim toga 2025. godine nastaje razvojni centar. Tu će do 200 inženjera razvijati nove proizvode za električna vozila, kako bi se klijentima ponudila prilagođena rešenja, a vozačima omogućilo više bezbednosti, komfora i efikasnosti.

Jedan od Brose-ovih socijalnih doprinosa je, na primer, sopstvena kantina. Zaposleni pritom primaju privatno zdravstveno osiguranje koje finansira kompanija, uključuju i i godišnji lekarski pregled.

Savremeno usavršavanje, delimično sa obukama na lokacijama u Nemačkoj, Meksiku i Kini, se nudi vrhunskim predstavnicima, kao i učešće u razvojnim programima za menadžment.

Društveno aktivan u gradu i regionu

Brose je dao značajan doprinos proširenju kapaciteta testiranja za Covid-19 i na taj način doprineo zaštiti zdravlja stanovništva u Pančevu.

Porodična kompanija ima za cilj da sarađuje sa lokalnim školama, kao i sa Tehničkim univerzitetom u Novom Sadu i Univerzitetom u Beogradu, u cilju otkrivanja i promovisanja talenata u ranoj fazi i potsticanja razvijanja zajedničkih istraživačkih projekata.

Dobavljač automobila će redovno otvarati kapije svoje fabrike zainteresovanim građanima i pružati uvid u proizvodnju i radni svet.

Inovacije i orijentisanost ka rastu

Kompanija Brose razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata vozila, vrata prtljažnika i sedišta, kao i elektromotore i elektroniku.

U 2019. godini oko 25.000 zaposlenih u Brose grupi na 65 lokacija u 24 zemlje ostvarilo je prodaju od 6,2 milijarde evra.

Na listi kupaca ove kompanije nalazi se oko 80 automobilskih brendova, preko 40 dobavljača i 50 proizvođača električnih bicikala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu