Posle Beograda i Čačak nabavlja "Oko sokolovo"

U Čačku su odlučili da stanu na put bahatom i nepropisnom parkiranju.

Automobili

Izvor: Izvor: RINA

Petak, 11.09.2020.

16:40

Posle Beograda i Čačak nabavlja
Foto: RINA

Čačak je prvi grad u Srbije, nakon prestonice, koji će nabaviti uređaj za snimanje nepropisno parkiranih automobila "Oko sokolovo", najavio je u petak Vladan Milić zamenik gradonačelnika, prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja Komunalne milicije u ovom gradu, prenosi RINA.

"Sredstva u iznosu od dva miliona dinara su obezbeđena za nabavku novih uniformi, iduće godine obezbedićemo novac i za nabavku uređaja \'Oko sokolovo\'. Mi smo preko budzeta Uprave za inspekcijski nadzor osposobili Komunalnu miliciju da može na terenu da radi svoj posao na pravi način, pogotovo u otežanim uslovima pandemije korona. Pored toga planiramo i nabavku klopke za kontrolu deponovananja otpada, nabavićemo i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji", kazao je Milić.

Pored toga u planu je i nabavka klopki za kontrolu deponovananja otpada, kao i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: