Rumunska evolucija: Dacia predstavila novi Sandero i Logan FOTO

Dacia je objavila fotografije treće generacije modela Sandero, Sandero Stepway i Logan.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2020.

12:00

Rumunska evolucija: Dacia predstavila novi Sandero i Logan FOTO
Foto: Dacia promo

Prve fotografije tri niskobudžetna modela otkrivaju evolutivni, ali modernizovan dizajn spoljašnjosti, dok će izgled putničke kabine još neko vreme biti sakriven od očiju javnosti.

Dacia iz generacije u generaciju unapređuje dizajn svojih modela, pa je tako i sa ovim, najnovijim verzijama Sandera, Sandera Stepway i Logana.
Foto: Dacia promo
Prednji deo se stilski nadovezuje na još uvek aktuelne modele, ali su modernizovani pre svega farovi, u koje su integrisana LED dnevna svetla u obliku položenog slova "Y".

Na sličan način je unapređen i dizajn zadnjeg dela vozila.

Na taj način, Dacia je uspela da zadrži prepoznatljiv izgled, uz zdravu dozu modernizacije.
Foto: Dacia promo
Ipak, još veće promene nas očekuju na planu mehanike, s obzirom da je nova generacija modela Sandero, Sandero Stepway i Logan bazirana na CMF-B mehaničkoj platformi koju koriste i savremeni modeli matične kompanije Renault, kao što su novi Clio i Captur.

Više detalja o novoj generaciji tri ključna modela marke Dacia biće poznato 29. septembra, za kada je zakazana zvanična premijera ovih automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: