Sudar Bugatti Chirona i Porschea 911 VIDEO

Sudar na putu u blizini švajcarskih Alpa, šteta procenjena na oko 4 miliona dolara.

Automobili

Izvor: SN

Subota, 15.08.2020.

11:00

Sudar Bugatti Chirona i Porschea 911 VIDEO
Photo: YT/SS

Na prevoju Gottard na švajcarskom delu Alpa dogodio se sudar u kom su učestvovala dva skupocena automobila, Bugatti Chirona, Porschea 911, kao i jedan kamper i karavan Mercedes Benz C klase.

Kamper se kretao manjom brzinom i kočio saobraćaj, pa ga je vozač Bugattija pretekao, ali je preticanje započeo u isto vreme kada i Porsche, pa je došlo do sudara, a potom Porsche udara u Mercedes, a Bugatti u kamper.

Vozač Mercedesa je ozbiljnije povređen i momentalno je hospitalizovan, dok su ostali učesnici u saobraćaju dobro prošli, a kako smo već rekli, šteta je procenjena na oko 4 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: