Skinuo tablice da prevari "Oko sokolovo" – dobio kaznu FOTO

Ništa ne pomaže, ništa ne promiče – "Oko sokolovo" sve kažnjava.

Automobili

Izvor: SN

Četvrtak, 13.08.2020.

14:30

Skinuo tablice da prevari
Photo: Facebook/Goran Vesiæ

U utorak smo mogli da vidimo da vozači pokušavaju da prevare sistem Oko sokolovo tako što su tkaninama prekrivali tablice, a sada su skinuli tablice, međutim u oba slučaja dobili su kaznu.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić postavio je fotografije automobila i saobraćajne policije, kao i Parking servisa koji su došli da kazne vlasnika i uklone nepropisno parkiran automobil.

"Još jedan bahati vozač koji je skinuo tablice misleći da može da prevari sistem Oko sokolovo. Parkirao je u Beogradskoj i zauzeo ceo trotoar pa su ljudi morali da se provlače između zgrade i automobila. Snimljen je iz automobila i odmah su alarm dobili najbliža patrola saobraćajne policije i Parking servis. Skoro istovremeno su ga prijavili građani i sve više prijava dobijamo upravo od građana koji ne žele bahato parkiranje u svom gradu. Sada je automobil na placu pa će lepo da plati i kaznu i odnošenje automobila paukom. A poslaćemo i prijavu saobraćajnoj policiji jer nema tablice",
napisao je Goran Vesić.

Fotografije koje je Goran Vesić objavio možete videti OVDE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: