Novi Lamborghini je ispred svog vremena

Italijanska kompanija najavila je promociju svog novog automobila za 8. jul.

Automobili

Izvor: SN

Nedelja, 05.07.2020.

09:45

Novi Lamborghini je ispred svog vremena
Photo: Lamborghini

Iz Lamborghinija je stigla najava da će 8. jula održati premijeru novog vozila, ali nisu odmah naveli o čemu se zapravo radi.

U medijima su se pojavile spekulacije da se radi o Sian Roadster ili Spyder verziji pošto je o tome već bilo reči, kao i da je kontigent tog modela već unapred rasprodat.

Lamborghini je Sian u Coupe izdanju predstavio na prošlogodišnjem sajmu u Frankfurtu, pri čemu je najavljena proizvodnja serije od samo 63 primerka.

Kako stvari sada stoje, i Sian Roadster (Spyder) će biti napravljen u ograničenoj seriji dok će njegova cena biti veća od 2 miliona evra koliko je koštao Sian Coupe, a sve ćemo saznati za nekoliko dana.

Tačnije, 8. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: