NIS obezbedio uslugu plaćanja goriva bez odlaska na kasu

Beskontaktno plaćanje uz Drive.Go mobilnu aplikaciju dostupno je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

13:55

NIS obezbedio uslugu plaćanja goriva bez odlaska na kasu
Foto: NIS promo

Drive.Go mobilna aplikacija koja pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat, po prvi put u Srbiji dostupna je potrošačima za korišćenje na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Drive.Go aplikacija je jednostavna za upotrebu. Potrebno je da potrošač na svom telefonu instalira Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play i Apple Store-a i prilikom registracije unese bankarsku karticu kojom će obavljati plaćanje.
Foto: NIS promo
Na benzinskoj stanici, pre samog točenja goriva, potrebno je da pokrene Drive.Go aplikaciju, skenira QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu i može da krene sa točenjem goriva.

Nakon što natoči gorivo, potrošač obavlja plaćanje računa klikom na dugme "Plati" u mobilnoj aplikaciji. Time je brzo i jednostavno proces kupovine i plaćanja završen.

Plaćanje putem Drive.Go mobilne aplikacije trenutno je dostupno na 25 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica.

NIS će u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem funkcionalnosti mobilne aplikacije, kao i sa širenjem mreže benzinskih stanica na kojima će biti omogućen ovakav mehanizam plaćanja.
Foto: NIS promo
U okviru ovog digitalnog projekta kompanije NIS primenjene su najsavremenije tehnologije, koje su razrađene u skladu sa najboljim primerima iz svetske prakse, kako pouzdanosti, tako i bezbednosti plaćanja.

Korisnici "Sa nama na putu" programa lojalnosti takođe će moći da uživaju u prednostima nove aplikacije NIS-a jer im je uz Drive.Go omogućeno sakupljanje bonus poena prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a potrebno je samo da u aplikaciji registruju svoju "Sa nama na putu" karticu.
Foto: NIS promo
"Digitalizacija i unapređenje potrošačkog iskustva jedan su od naših prioriteta. Uvođenjem mobilne aplikacije Drive.Go, koja kupcima omogućava brzo, efikasno i bezbedno plaćanje, bez odlaska na kasu, NIS pokazuje da ostaje dosledan primeni inovacija u svom poslovanju. Istovremeno, ovo je dodatna mera, koja ima za cilj da u trenutnim okolnostima doprinese zaštiti i očuvanju zdravlja, kako zaposlenih tako i potrošača", izjavio je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet kompanije NIS.

Više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs, kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: