CarGo uveo dodatne mere zaštite: Pregrade u svim automobilima FOTO

Uskoro dostupan i CarGo Butler – nova opcija za dostavu iz marketa

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

11:45

CarGo uveo dodatne mere zaštite: Pregrade u svim automobilima FOTO
Foto: CarGo promo

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić izjavio je da su uvedene dodatne mere zaštite, nabavljene i ugrađene zaštitne pregrade u svim automobilima kako bi potpuno zaštitili i pružaoce usluge i one koji koriste uslugu.

"Ponosni smo da smo nabavili i ugradili zaštine pregarde u cilju najpreciznije moguće izolacije. Pregrade su brzo i pragmatično rešenje za privremeno odvajanje i predstavljaju deo mera brzog odgovora na trenutnu pandemiju. Pored toga, poštujemo preporuke nadležnih, preduzete su dodatne mere dezinfekcije, više puta tokom dana, a radimo sve da kontinuirano obezbeđujemo zaštitnu opremu za sve koji pružaju uslugu", izjavio je Guberinić.
Foto: CarGo promo
Direktor CarGo je zahvalio svim pružaocima usluge koji svakoga dana pomažu svima kojima je neophodno da izađu iz kuće zbog posla ili zdravstvenog stanja, ali i apelovao na sve ostale da ostanu kod kuće.

"Uskoro ćemo predstaviti javnosti još jednu veliku dodatnu opciju – CarGo Butler – koja će ljudima omogućiti da poručuju sve što im je potrebno iz marketa i restorana. Ostanite kod kuće, mi ćemo se potruditi da vam dostavimo sve što vam je potrebno", rekao je Guberinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: