Ovo je Toyota Tundra 2022 FOTO

Toyotin pickup po imenu Tundra dobio je zaista "moćan" dizajn.

Automobili

Izvor: SN

Nedelja, 05.04.2020.

12:00

Ovo je Toyota Tundra 2022 FOTO
Photo: Toyota

Stil ove Tundre neodoljivo podseća na RAV4 model, ali pomalo i na novi Highlander. Farovi su mu u obliku slova C, a sa strane ovaj automobil izgleda vrlo "mišićavo".

Toyotu Tundra pokretaće Lexusov hibridni 3.5 litarski V6 i twin turbo motor sa sve I-Force Max oznakom i moći će da proizvede 450KS.

Što se tiče unutrašnjosti, biće veoma prostrano unutra, sa tačskrin ekranom od 12.3 inča sa Android Auto & Apple CarPlay, Amazon Alexa, 4G Wi-Fi.

Takođe, sistem Toyota’s Safety Sense 2.0 pomagaće u vožnji u vidu detektovanja pešaka pri slabom osvetljenju, "kruz kontrol", obaveštenje o promeni traka, kao i pomoć kod pomeranja volana i detektovanje trake, pomoć kod parkiranja i pronalaženje znakova pored puta.
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: