Kako bi mogao da izgleda novi Sandero FOTO

Nova generacija modela Sandero trebalo bi da se pojavi do kraja godine.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2020.

15:00

Kako bi mogao da izgleda novi Sandero FOTO
Render: Kolesa.ru

Pristupačni hečbek, koji se kod nas prodaje pod značkom brenda Dacia, a na nekim svetskim tržištima - poput Rusije i Južne Amerike, sa amblemom marke Renault, uskoro bi trebalo da dobije svoje novo izdanje.

Sandero se iz godine u godinu i iz generacije u generaciju, sve bolje prodaje, pa se očekuje da taj trend nastavi i sa novom, trećom generacijom.

S obzirom da su auto-paparaci u više navrata uslikali kamuflirani test prototip novog modela, već se uveliko spekuliše kako će Sandero izgledati kada bude predstavljen oe godine.

Oglasili su se i nezavisni dizajneri koji pokušavaju da kompjuterskim renderima anticipiraju izgled budućih produkcijskih modela. Međi njima je i poznato ime - Nikita Čujko, koji je na sajtu Kolesa.ru objavio dva spekulativna rendera budućeg Sandera, onako kako ga on vidi.
Render: Kolesa.ru
Vozilo na ovim renderima ima oznaku Renault, jer Dacia svoje automobile u Rusiji prodaje pod značkom francuskog brenda, ali uz nešto drugačiju masku, možemo da zamislimo i verziju sa amblemom rumunskog proizvođača.

Ostaje nam da sačekamo premijeru i vidimo u kojoj meri je Nikita predvideo izgled novog Sandera, koji bi trebalo da deli CMF-B mehaničku platformu sa modelima kao što su Renault Clio i Captur ili novi Nissan Juke.

U tom slučaju, motorizacija bi mogla da obuhvati atmosferski 1.0-litarski SCe benzinac sa 3 cilindra i 75 KS, kao i 1.0 TCe turbopunjeni trocilindraš sa 100 "konja", dok bi na raspolaganju bio i 1.5 Blue dCi dizelaš sa 85 KS.

U vrhu ponude bi mogao da se nađe 1.6 E-Tech Hybrid sa 140 KS iz novog Renaulta Clio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: