Volvo predstavio osvežene modele S90 i V90

Volvo je redizajnirao modele S90 i V90.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 21.02.2020.

18:00

Volvo predstavio osvežene modele S90 i V90
Photo: Volvo Promo

Novine na karoserijama modela S90 i V90 odnose se na drugačije dizajnirana kućišta svetala za maglu, a redizajnirani su i branici, zaključno sa spojlerom.

Na modelima V90 i V90 Cross Country najviše se ističe novi oblik zadnjih svetala, uključujući prepoznatljivu LED-rasvetu i sekvencijski migavci. Ponuda karoserijskih elemenata u bojama novih aluminijumskih felni donosi više mogućnosti za personalizaciju.

Vrhunski audio sistem pobrinuće se za još bolje iskustvo zvuka u unutrašnjosti sa novim elementima, kao što su nadograđeno pojačalo i funkcija automatskog poništavanja buke vozila.

Sledeća novost je filter usisa vazduha Advanced Air Cleaner sa senzorom čestica PM 2,5 koji vozačima omogućava da preko centralnog displeja prate kvalitet vazduha u unutrašnjosti vozila.

Tu je i funkcija prečišćavanje vazduha, koja u roku od nekoliko minuta iz kabine uklanja skoro sve sitne čestice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: