Galerija: BMW xDrive Experience na Kopaoniku

U periodu od 13. do 16. februara, BMW Srbija organizovala je još jedan "BMW xDrive Experience" skup na srpskoj planinskoj lepotici.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 20.02.2020.

13:00

Galerija: BMW xDrive Experience na Kopaoniku
Foto: Delta motors

Zainteresovani koji su u tom periodu boravili u popularnom skijaškom centru mogli su da iskoriste priliku i testiraju BMW xDrive, najinteligentiniji sistem pogona na sve točkove, u svim BMW modelima X porodice od BMW X1 do BMW X7.
Foto: Delta motors
Instruktor Andrej Kulundžić, bliže je upoznao ljubitelje BMW brenda sa xDrive pogonom kroz posebno pripremljene vežbe na prilagođenom poligonu. Mogli su da se oprobaju u "driftu" na snegu u kontrolisanim uslovima, kao i da uživaju vozeći posebno osmišljenu rutu kroz snežne predele Kopaonika.

Više fotografija sa ovog događaja pogledajte u našoj Galeriji.
Foto: Delta motors

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: