Novi Renault Captur stigao u Srbiju

Kompanija Renault Nissan Srbija predstavila je potpuno novu generaciju modela Renault Captur. Time je označen i zvaničan početak prodaje ovog automobila u našoj zemlji.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2020.

10:55

Novi Renault Captur stigao u Srbiju
Foto: Renault promo

U odnosu na prethodnika, Captur je produžen, ima nešto više mesta u kabini i najnoviju tehnologiju iz oblasti bezbednosti ali i komfora.

Za novi Captur nisu predviđeni atmosferski motori, tako da će najslabiji u ponudi biti trocilindarski turbo-benzinac sa okruglo 100 konjskih snaga, koji se ugrađuje i u novi Clio, piše Auto magazin.
Foto: Renault promo
Ko želi više snage, može da se opredeli za verziju sa 1.3 turbo-benzincem od 130 "konja", koji će, osim sa manuelnim šestostepenim, biti dostupan i sa sedmostepenim automatizovanim EDC menjačem sa dve lamele. Na žalost, najjača verzija ovog istog motora od 154 konjske snage za sada neće biti dostupna na našem tržištu.

Naravno, čuveni 1.5 dCi motor je zadržan i dostupan u verzijama sa 95 i 115 konjskih snaga. Jači će moći da se poruči i sa već pomenutim automatizovanim EDC menjačem.
Foto: Renault promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: