Bentley: Vešti krojači su nezamenjivi – kako se pravi enterijer od kože VIDEO

Bentley Flying Spur je jedan od najfinije odrađenih modela u poslednje vreme i ima možda i najkompleksniji enterijer ikada odrađen.

Automobili

Izvor: SN

Nedelja, 26.01.2020.

13:30

Bentley: Vešti krojači su nezamenjivi – kako se pravi enterijer od kože VIDEO
Photo: Bentley PROMO

Svaki Flying Spur koji napusti fabriku Bentley mora da ima najmanje 350 unikatnih parčića kože koji zajedno daju jedan od najlepših enterijera koje luksuzni modeli automobila mogu da pruže.

Sva ova koža zajedno ima dužinu od oko 3 kilometra.

Bentley ne dopušta bilo kome da radi na enterijeru Flying Spur modela. Najmanje pet meseci traje obuka za ovaj posao, pošto zahteva najviše standarde.

Koža koju koriste dolazi iz severnog dela Evrope, tačnije od goveda koji su već u mesnoj industriji. Svaki deo interijera prođe kroz ruke 141 radnika pre nego što "izađe u javnost".

Kupci mogu da izaberu do 14 različitih boja enterijera.

Volan Flying Spur modela je zaista spektakularan, na njemu se nalazi oko pet metara kože sa 352 rupice i 168 šavova.

Kako sve to izgleda možete se uveriti i sami ukoliko pogledate priloženi video zapis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: