"Nissan će bankrotirati za 2 do 3 godine"

Karlos Gon nekadašnji šef Nissana rekao je na pres konferenciji da će njegova bivša firma bankrotirati za 2 do 3 godine.

Automobili

Izvor: SN

Četvrtak, 23.01.2020.

13:35

Photo by Hironaka Law Office via Getty Images

Čisto podsećanja radi, Gon se suočava sa nekoliko optužbi za finansijsku prevaru u Japanu, ali i za utaju poreza.

On je u sredu bio "gost" još jedne konferencije za medije održane u Tokiju, iako na istoj nije bio prisutan pošto je bivši japanski tužilac Nobuo Gohara preneo informacije koje mu je gospodin Gon dao.

"Karlos Gon mi je rekao da će Nissan verovatno bankrotirati za 2 do 3 godine", rekao je Gohara odbivši da detaljnije obrazloži tvrdnju na pitanje novinara Rojtersa.

Još prošle godine se govorilo da bi hapšenje Karlosa Gona moglo da dovede do separacije Nissana i Renaulta, tako da nas očekuje interesantan rasplet događaja ove japanske automobilske kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: