Poznata cena prvog Volkswagenovog SUV-kabrioleta

Početkom decembra počela je serijska proizvodnja kompaktnog modela T-Roc Cabriolet, koji je već dostupan na nemačkom i drugim evropskim tržištima.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 14.12.2019.

11:00

Poznata cena prvog Volkswagenovog SUV-kabrioleta
Foto: VW promo

U fabrici u Osnabriku na severozapadu Nemačke nedavno je počela proizvodnja jednog neobičnog Volkswagenovog modela.

T-Roc Cabriolet spada među retke SUV automobile sa otvorenim krovom na tržištu, pored kabriolet verzije Range Rovera Evoque koja je predstavljena pre nekoliko godina.

Kupci će moći da biraju između dve pogonske opcije. Osnovnu verziju pokreće 3-cilindarski 1.0 turbo-benzinac sa 115 KS (85 kW), a oni koji žele nešto veću snagu mogu da se opredele za 4-cilindarski 1.5 TSI koji proizvodi 150 KS (110 kW).
Foto: VW promo
Snaga se u obe verzije šalje isključivo na prednje točkove. Manuelni menjač sa 6-brzina je standardna opcija, a uz doplatu se može naručiti 7-stepeni automatizovani menjač sa duplim kvačilom.

VW T-Roc Cabriolet dostupan u dve verzije, odnosno dva paketa opreme Style i R-Line. Prvi je namenjen kupcima koji preferiraju elegantan dizajn, a drugi vlasnicima nudi sportski imidž.

T-Roc Cabriolet Style u Nemačkoj košta od 27.495 evra, a R-Line varijanta od 32.810 evra.
Foto: VW promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: