Android Auto stiže u BMW na leto

Bayerische Motoren Werke AG (BMW) počeće u julu 2020. uvođenje Android Auto sistema koji omogućava lak pristup navigaciji i aplikacijama.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2019.

20:00

Android Auto stiže u BMW na leto
Foto: BMW promo

Novi bežični sistem će biti integrisan u sva BMW-ova vozila koja poseduju 7.0 verziju softvera, koji će sprečavati da pažnju vozača ometa upotreba pametnih telefona.

Pročitajte još
BMW-ov kamera kao crna kutija – čuva snimke u slučaju udesa VIDEO

"Mnogi naši kupci su istakli važnost posedovanj Android Auto sistema u svom BMW zbog česte upotrebe aplikacija koje lako mogu da se koriste bez skretanja pogleda sa puta", sapštio je potpredsednik proizvoda u BMW Peter Henrih.

Nemački proizvođač će svoj najnoviji sistem predstaviti na Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu u januaru.
Foto: BMW promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: