Renault predstavio Espace za 2020. FOTO

Francuski proizvođač objavio je fotografije i tehničke detalje restilizovanog MPV modela Espace.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 27.11.2019.

14:00

Renault predstavio Espace za 2020. FOTO
Foto: Renault promo

Renault Espace za 2020. u evropske prodajne salone stiže na proleće, a sa sobom donosi blagi redizajn spoljašnjosti i unapređene sadržaje.

Među novinama su LED Matrix adaptivni farovi, po prvi put u jednom Renaultu. LED stop svetla su takođe blago restilizovana, a neupadljive dizajnerske promene obuhvatile su prednji i zadnji branik, kao i točkove.
Foto: Renault promo
Redizajn je uočljiviji u putničkoj kabini Renaulta Espace, gde je preoblikovana “lebdeća” centralna konzola koja sada uključuje dva držača za čaše/flaše i par USB priključaka.

Espace za 2020. opremljen je i najnovijom generacijom multimedijalnog sistema Easy Connect sa 9,3-inčnim ekranom, te Apple CarPlay i Android Auto funkcijama. Tu je i 10,2-inčna digitalna instrument tabla sa 3D navigacijom.
Foto: Renault promo
Francuski proizivođač navodi da je od lansiranja 2015. godine, preko 60% prodatih primeraka novog Renaulta Espace nosilo oznaku Initiale Paris – najluksuznije verzije ovog modela.

Renault je sada obogatio ponudu upravo ove varijante vozila, sa dve vrste presvlaka od Nappa kože (Black Titanium i Light Sand-Grey), dok vozač i suvozač svoja sedišta mogu da podese u 10 smerova, kao i da koriste funkcije masaže, grejanja i hlađenja sedišta. Poboljšana je i zvučna izolacija kabine u verziji Espace Initiale Paris, ugradnjom bočnih laminiranih stakala.

Osim toga, sve varijante Renaulta Espace za 2020. imaće veliki stakleni krov kao standardni deo opreme, dok će kupci moći da biraju između opcije sa 5 ili sa 7 sedišta.
Foto: Renault promo
Pogonsku gamu čine tri motora. Osnovni 1.8-litarski turbo-benzinac sa 4 cilindra proizvodi 225 KS, a povezan je isključivo sa 7-brzinskim menjačem sa duplim kvačilom.

Renault nudi i dva 2.0 dizelaša, slaniji sa 160 “konja” i jači sa 200 KS. Oba su uparena sa 6-stepenim menjačem sa duplim kvačilom.
Foto: Renault promo
Među sistemima asistencije je i tehnologija automatizovane vožnje (nivo 2), koja funkcioniše pri brzinama 0-160 km/h.

Kupci će takođe moći da naruče i opciju upravljanja na sva 4 točka u kombiniaciji sa adaptnivnim sistemom oslanjanja i tri predefinisana režima vožnje: Eco, Comfort i Sport.
Foto: Renault promo
Foto: Renault promo
Foto: Renault promo
Foto: Renault promo
Foto: Renault promo
Foto: Renault promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: