Prvi pogled na novi Mercedes GLA FOTO

Mercedes je objavio prvu "tizer" fotografiju druge generacije krosovera GLA.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.11.2019.

09:00

Prvi pogled na novi Mercedes GLA FOTO
Foto: Mercedes-Benz promo

Osmi model u Mercedesovoj ulaznoj gami i najmanji krosover predstavljen je siluetom profila uz još nekoliko fotografija kamufliranog prototipa.

Osim toga, Mercedes je objavio i prve specifikacije, pre svega da je 10 centimetara viši od odlazeće generacije koji ima samo 1.494 milimetra.
Foto: Mercedes-Benz promo
Relativno mala visina aktuelnog GLA učinio je da ga javnost više gleda kao kompaktni hečbek nego kao predstavnika krosover klase.

Iako je porastao, novi GLA se istovremeno i smanjio za 15 mm u dužinu, ali iz Mercedesa tvrde da će prostor za noge biti "mnogo izdašniji" zahvaljujući izduženom međuosovinskom rastojanju.
Foto: Mercedes-Benz promo
Novi GLA će biti i "napakovan" savremenim bezbednosnim i sistemima asistencije u vožnji, između ostalog radarima i senzorima detekcije pešaka u blizini "zebri".

Mercedes će novi GLA predstaviti 11. decembra preko na internet promociji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: