Citroen širi dilersku mrežu – od sada i na Novom Beogradu FOTO

Potencijalni kupci i vlasnici Citroenovih automobila, najnovije modele ove francuske marke sada mogu da pogledaju, nabave i servisiraju u prodajnom salonu kuće Autopromet na Novom Beogradu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

14:46

Citroen širi dilersku mrežu – od sada i na Novom Beogradu FOTO
Foto: B92/NÆ

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila i rezervnih delova, proširila je svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda. Sada kupci Citroen vozila mogu pogledati vozila ili obaviti test vožnju i na novoj lokaciji - u salonu kompanije Autopromet. Među izloženim vozilima koja najviše privlače pažnju kupaca su nova generacija Citroena C3, restilizovani kroosver C4 Cactus i novi SUV C5 Aircross.

Osim toga, svi vozači Citroena mogu da dođu na servis ili da nabave rezervne delove na istom mestu, čime je ponuda novog dilera kompletirana.
Citroen C3 (Foto: B92/NÆ)
Nakon nekoliko meseci od ulaska u zvaničnu dilersku mrežu, kompanija Autopromet, koja kroz porodični biznis posluje više od 20 godina, organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavila dosadašnje rezultate i planove za naredni period.

Na konferenciji je istaknuto da Autopromet, kao ovlašćeni distributer i serviser Citroen vozila u Srbiji, nudi nabavku novih Citroenovih modela iz putničkog i komercijalnog programa, kao i održavanje po najvišim standardima i nabavku originalnih rezervnih delova.
Citroen C3 (Foto: B92/NÆ)
Kada je reč o ponudi putničkih automobila, tu je pre svega potkompaktni Citroen C3 poslednje generacije, koji može da ima dvobojnu karoseriju, a na raspolagnju su 9 nijansi karoserije i 3 boje krova, dok su u unutrašnjosti dostupna 4 nivoa opreme.
Citroen C3 (Foto: B92/NÆ)
Motorizacija obuhvata trocilindarske PureTech benzince sa 82 i 110 ks, kao i BlueHDi dizelaše koji proizvode 75 i 100 ks.

Kupci mogu da biraju između manuelnog menjača i automatika sa šest stepeni prenosa.
Citroen C3 (Foto: B92/NÆ)
U ponudi je i restilizovani Citroen C4 Cactus koji se u našoj zemlji prodaje od 2018.

C4 Cactus ima i poboljšanu akustičnu izolaciju u odnosu na prethodnu verziju, a na raspolaganju je 31 kombinacija za personalizaciju spoljašnosti - 9 boja karoserije i 4 posebna kolor paketa (koji se sastoje od osobenih ukrasnih detalja u boji)

Takođe, u ponudi je 5 različitih opcija za uređenje enterijera putničke kabine.

Redizajnirani Citroen C4 Cactus dostupan je u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i jednim dizel agregatom.
Citroen C5 Aircross (Foto: B92/NÆ)
Među SUV/krosover vozilima izdvaja se Citroen C5 Aircross. Ovaj automobil ima hidraulične progresivne jastuke - bez obzira na paket opreme.

Umesto klasične zadnje klupe, pozadi ima 3 odvojena i zasebno podesiva sedišta - svako sedište pojedinačno je klizno podesivo po dužini, tako da se zapremina prtljažnika može povećati sa 580 na 720 litara
Citroen C5 Aircross (Foto: B92/NÆ)
Kupcima su na raspolaganju dva benzinca i dva dizelaša.

Osnovni benzinski motor je PureTech sa 130 ks, uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem. Snažniji PureTech benzinac razvija 180 konjskih snaga i dolazi sa novim osnobrzinskim automatikom.
Citroen C5 Aircross (Foto: B92/NÆ)
Bazični dizelaš BlueHDi isporučuje 130 ks i može se dobiti u verzijama sa manuelnim i automatskim menjačem, dok BlueHDi sa 180 “konja” u ponudi ima samo automatik.
Foto: B92/NÆ
Pored ova tri modela, kupcima su dostupna i ostala vozila iz Citroenovog putničkog programa, kao što su C-Elysee, C3 Aircross i novi Berlingo.
Citroen C3 Aircross (Foto: B92/NÆ)
Foto: B92/NÆ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: