Da li će ova dva Mitsubishija stići u Evropu? FOTO

Japanski Mitsubishi predstavio je na Tajlandu redizajnirane verzije dva nova modela pod nazivom Mirage i Attrage.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

10:45

Da li će ova dva Mitsubishija stići u Evropu? FOTO
Foto: Mitsubishi promo

Tačnije, u pitanju je jedan model u dve karoserijske varijante. Mirage je hatchback sa petoro vrata koji je u Evropi poznat i kao Space Star, dok je Attrage sedan sa četvoro vrata.

Mirage i Attrage usvojili su dizajn prednje strane Dynamic Shield koji označava identitet marke Mitsubishi.
Foto: Mitsubishi promo
Nešto slično smo videli na modelima L200 i Outlander. Stil se okreće sa strana prema sredini nosa, ali i četvrtasta linija rešetke sa svojim uzorkom vodoravno-okomitih linija daju prednjem kraju moćniji i oštriji izgled.

Optimizovani izgled prednjih svetala doprinose da izgled prednjeg kraja bude širi i stabilniji.
Foto: Mitsubishi promo
Izgled prednjih farova s više LED elemenata, vizualno ih povezuje s rešetkom i svetlima za maglu smeštenim na uglovima branika.

Zadnji deo je dobio širi i stabilniji izgled, s ravnomernim pravouglim izgledom uglova branika, i horizontalnim LED svetlima s L potpisom, koja se protežu po širini automobila.
Foto: Mitsubishi promo
I Mirage i Attrage nude se u novoj boji karoserije White Diamond koja im daje sjaj i dubinu. Paleta Mirage dobila je novu svetlu i svežu žutu boju karoserije Sand Yellow.

Mirage i Attrage nude se s 15-inčnim alu felgama novog dizajna. Na Mirageu, felne koriste dvotonski dijamantni rez, dok na Attrageu koriste elegantnu srebrnu obradu.
Foto: Mitsubishi promo
Što se enterijera tiče, prednji nasloni za ruku koriste novi dizajn, a područja dodira s rukom izrađena su od mekane tkanine.

Instrument tabla i deo na kojem se nalaze prekidači za elektro-podizače stakala koriste sportski uzorak ugljenih vlakana. Tu je i sedmoinčni multimedijalni displej.
Foto: Mitsubishi promo
Foto: Mitsubishi promo
Foto: Mitsubishi promo
Foto: Mitsubishi promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: