Hyundai predstavlja novi plug-in hibrid krajem novembra VIDEO

Korejski proizvođač objavio je "tizer" za svoj novi SUV koncept koji bi mogao da pruži uvid u dizajn sledeće generacije modela Tucson.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 13.11.2019.

15:00

Hyundai predstavlja novi plug-in hibrid krajem novembra VIDEO
Screenshot YouTube

Hyundai će na predstojećem auto-salonu u Los Anđelesu održati predstaviti publici novi SUV koncept sa plug-in hibridnim pogonom. Kratki video koji najavljuje ovu premijeru otkriva prve detalje spoljašnjosti, sa modernim dizajnerskim rešenjima od kojih bi neka mogla da budu primenjena na novi Tucson.

Koncept ima elegantnu siluetu koja podseća ka kupe-krosovere, dok prednji i zadnji deo vozila krase atraktivna LED svetla. Detalji o pogonskom sistemu za sada nisu poznati, osim da je reč o plug-in hibridu, pa se očekuje benzinsko-električna kombinacija, uz autonomiju u vožnji na struju koja bi zadovoljila prosečne svakodnevne potrebe za kretanjem u gradskoj sredini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: