Ford osvežio S-Max i Galaxy, stižu i luksuzne verzije FOTO

Modeli za 2020. su stilski i sadržajno unapređeni, a dostupni su i u najbogatijim, Vignale verzijama.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 08.10.2019.

10:30

Ford osvežio S-Max i Galaxy, stižu i luksuzne verzije FOTO
Foto: Ford promo

Ford je predstavio osvežene modele S-Max i Galaxy koji će se uskoro naći u evropskim prodajnim salonima, a među kojima su i luksuzne, Vignale varijante.
Foto: Ford promo
Ova dva MPV automobila imaju raskošnije dizajniranu masku hladnjaka sa hormiranim okvirom. Hromirani ukrasni dodaci takođe uokviruju i otvore u prednjem braniku u kojima su smeštena svetla za maglu.
Foto: Ford promo
Ford Galaxy Vignale ima komandnu tablu obloženu kožom, grejani volan i alumunijumske aplikacije na papučicama nožnih komandi, dok S-Max Vignale između ostalog sadrži grejana i hlađena prednja sedišta sa električnim podešavanjem položaja i funkcijom masaže.
Foto: Ford promo
Modele S-Max i Galaxy za 2020. pokreće 2.0-litarski dizelaš, dostupan u tri verzije snage. Bazični raspolaže sa 150 ks (110 kW), srednji proizvodi 190 ks (140 kW), a najjači isporučuje 240 ks (177 kW).

Osnovne verzije opremljene su 6-brzinskim manuelnim menjačem, dok je u skupljim varijantama na raspolaganju unapređeni 8-stepeni automatik.
Foto: Ford promo
Foto: Ford promo
Foto: Ford promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: