Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu

Savez vozača Vojvodine organizuje prvu Auto-moto berzu u subotu i nedelju, 21-22. septembra, na Novosadskom sajmu, piše sajt Polovni automobili.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2019.

12:30

Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu
Foto: B92 (ilustracija)

Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme, a radno vreme za posetioce biće od 10 do 20 časova.

Cilj Auto-moto berze je da Sajmom polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme podrži lokalno tržište i ponuđače, a potencijalnim kupcima, na jednom mestu, omogući uvid u kompletnu ponudu. Kako bi posetioci što kvalitetnije proveli vreme na Novosadskom sajmu, osmišljen je veoma atraktivan prateći program.

Posetioce očekuje Izložba oldtajmera, Izložba modifikovanih vozila , predstavljanje auto-moto klubova i udruženja, Berza maketa i igračaka automobila, CAR SHOW drift zabavni program, Saobraćajna olimpijada i zatvaranje moto sezone sa muzičkim programom. U duhu razvoja i afirmacije događaja u oblasti automobilizma i saobraćaja, a po ugledu na evropske i svetske manifestacije, Auto-moto berza po sadržaju i kvalitetu parira sajmovima i sličnim događajima.

Na oko 10.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

S obzirom na to da se Auto-moto berza organizuje prvi put, organizatori su izlagačima polovnih vozila i opreme (pravnim licima) obezbedili besplatan izlagački prostor.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu tokom 3 meseca. Ulaznice će se prodavati u auli Novosadskog sajma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: