Galerija: Alfa Romeo Tonale

Pogledajte nove fotografije Alfinog SUV koncepta sa hibridnim pogonom koji je predstavljen na ovogodišnjem ženevskom auto-salonu, a čija se produkcijska verzija iščekuje sa velikom pažnjom.

Podeli
Foto: Alfa Romeo promo
Foto: Alfa Romeo promo

Da li će se Alfa Romeo elektrifikacijom približiti BMW-u, Mercedesu i Audiju?

Tonale je nakon martovskog debija impresionirao hrabrim i pomalo neobičnim izgledom - u odnosu na aktuelnu liniju Alfa Romea - koji je uz hibirdni pogon njegov glavni adut. Kako kažu u Alfi, nekoliko proslavljenih detalja odabrano je kao deo njegovog dizajna kako bi podsetili na istorijat brenda.

"Teledial" volan, na primer, jeste element koji podseća na tradicionalnu Alfa Romeo DNK. Slična priča prati i dizajn 21-inčnih alu felni koje predstavljaju jasnu i snažnu interpretaciju teme kruga.

Foto: Alfa Romeo promo
Foto: Alfa Romeo promo

Italijanski proizvođač objašnjava da, posmatran sa strane, Tonale ima stilske elemente koji podsećaju na formu modela Duetto ili Disco Volante Spider.

Da upotpuni dizajn prednjeg dela, tu je i legendarni element "3 plus 3" grupa svetala koja budi uspomene na izgled modela SZ i Brera.

Foto: Alfa Romeo promo
Foto: Alfa Romeo promo

Videćemo koliko će Alfa Romeo da menja izgled Tonalea u produkcijskoj verziji, u odnosu na koncept, a u međuvremenu italijanski proizvođač je objavio nove fotografije ovog koncepta i još jednom je podgrejao nade i očekivanja fanova.

Više fotografije pogledajte u našoj Galeriji.

Foto: Alfa Romeo promo
Foto: Alfa Romeo promo

Vesti

strana 1 od 66 idi na stranu