Rolls-Royce proširio prestižnu kolekciju FOTO

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2019.

17:35

Rolls-Royce proširio prestižnu kolekciju FOTO
Foto: Rollc-Royce promo

Britanski premijum proizvođač Rolls-Royce predstavio je posebnu verziju modela Ghost.

Ghost Zenith sledi korake Phantoma Zenith, jednog od poslednjih proizvedenih primeraka preporođenog Phantoma pre debija novegeneracije RR "flegšipa". Iz RR tvrde da Zenith krase brojne jedinstvene promena dizajna koje su inspirisane konceptom 200EX iz 2009. godine.

Ghost Zenith je dobio unikatnu Rollsovu skulpturu na haubi, na koju je ugravirano ime modela.
Foto: Rollc-Royce promo
RR planira proizvodnju svega 50 primeraka, a svaki će biti drugačije graviran, uz apstraktne krupne elemente originalne dizajnerske skice.

Unutrašnjost krasi i novi sat, osvetljeni pretinci u vratima s perforiranom kožom te konstrastnim zadnjim sedištima ispirisanim Silver Ghostom.
Foto: Rollc-Royce promo
Ghost Zenith će biti dostupan u standardnoj i produženoj verziji, a pokretaće ga stanradni 6,6-litarski V12 benzinski motor s turbopunjačem.

Početna cena će biti preko 220.000 evra.
Foto: Rollc-Royce promo
Foto: Rollc-Royce promo
Foto: Rollc-Royce promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: