Londonskim Čelsijem se mora voziti sporo – jednim potezom napravio štetu od 500.000

Osiguravajuće kompanije sigurno neće biti srećne zbog divljanja jednog vozača u Londonu.

Podeli

Londonsko naselje Čelsi je jedno od najprestižnijih u engleskoj prestonici. Prosečna cena kuće je 4,5 miliona evra, a ispred njih su naravno parkirana luksuzna kola.

Vozeći sumanutom brzinom jedan mladić je izgubio kontrolu nad svojim Audijem Q7 i zakucao se u nekoliko skupih automobila parkiranih u Mur ulici u pomenutom elitnom naselju.

Među njima ističu se Porsche Cayenne, McLaren 12C koji polovan košta oko 100.000 evra i najskuplji među njima – Bentley Bentayga, čija cena kreće od 150.000 evra.

Kako prenose engleski mediji, ukupna šteta je procenjena na više od 500.000 evra, dok neki navode da iznosi i ceo milion.

Vozač je na čudo ostao živ uz povrede glave, hospitalizovan je i njegov saputnik, a pukom srećom je izbegnuta neka tragedija jer se incident dogodio kasno tokom noći pa nije bilo pešaka u blizini.

On je nakon što se oporavio od početnog šoka izjavio je da je jurio Porsche koji se zakucao u njega.

Vesti

Galerija: Alfa Romeo Tonale

Pogledajte nove fotografije Alfinog SUV koncepta sa hibridnim pogonom koji je predstavljen na ovogodišnjem ženevskom auto-salonu, a čija se produkcijska verzija iščekuje sa velikom pažnjom.

Vesti nedelja 18.08. 20:00 Komentara: 18
strana 1 od 60 idi na stranu