Mercedes S klase za 2020. VIDEO

Na Internetu su se pojavili snimci maskiranog pretprodukcijskog test vozila nove S klase.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2019.

14:00

Mercedes S klase za 2020. VIDEO
Aktuelni Mercedes S560 - ilustracija (Foto: Mercedes promo)

Video ne otkriva mnogo, s obzirom da je automobil potpuno prekriven "kamuflažom", ali predstavlja potvrdu da Mercedes već uveliko priprema naslednika svoje najluksuznije limuzine: Iako se pretpostavlja da će nova S klasa svojim dizajnom predstavljati evoluciju aktuelnog modela, spekuliše se o nekim novim stilskim rešenjima – poput spoljnih kvaka koje se uvlače/izvlače iz vrata. Ipak, najveći napredak očekuje se na polju sistema asistencije vozaču i tehnologije poluautonomne vožnje.

Veruje se da je vozilo sa snimka jedna od top verzija S klase, S560 opremljen 4.0 litarskim twin-turbo V8 motorom, čija je snaga za sada nepoznanica. Pored ove varijante, očekuje se i 3.0 twin-turbo sa 6 cilindara, kao i jedna ili više hibridnih verzija. Novi Mercedes S klase debitovaće 2020. godine, do kada ćemo znati i više detalja o ovom modelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: