Luksuz na korejski način – Kia K7 za 2020.

Kia je najavila premijeru restilizovane limuzine K7/Cadenza.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 09.06.2019.

17:00

Luksuz na korejski način – Kia K7 za 2020.
Foto: Kia promo

Korejski proizvođač objavio je nekoliko dizajnerskih crteža osvežene luksuzne limuzine koja se na tamošnjem tržištu podaje pod oznakom K7, a u drugim zemljama je poznata kao Cadenza.

Restilizacijom su obuhvaćeni nova maska hladnjaka, farovi i branici, a modernizovan je i izgled stop svetala.
Foto: Kia promo
Unutrašnjost automobila takođe je pretrpela određene stilske promene, uključujući novi dizajn komandne table i centralne konzole.

Kupcima će na raspolaganju biti i novi, veći ekran multimedijalnog sistema, a redizajnirani su i ventilacioni otvori i komande klima-uređaja.
Foto: Kia promo
Za sada nije poznato da li će i kakve promene pretrpeti pogonske grupe ove limuzine, a više detalja biće saopšteno nakon premijere modela K7/Cadenza za 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: