"Ruski Rolls-Royce" kabrio pokazao svoje lice VIDEO

Nakon što su na Crvenom trgu nedavno snimljena dva maskirana Aurus kabroleta, sada smo u prilici da vidimo ovaj model bez "kamuflaže".

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

09:00

Foto: Aurus (ilustracija)

Aurus sa otvorenim krovom pokazao je svoje lice tokom probe vojne parade koja će se na Dan pobede, 9. maja održati u Moskvi.

Dva primerka ovog kabrioleta snimljena su u Alabinu, nedaleko od glavnog ruskog grada, u sklopu priprema ruske vojske za tradicionalnu paradu kojom se obeležava dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Na snimku se vidi da je Aurus kabriolet stilski baziran na limuzini Aurus Senat. Međutim, za razliku od sedana, verzija sa sklopivim krovom ima samo 2 vrata.

Kako prenosi sajt Tvzvezda.ru, kabriolet ima niže oslanjanje za 20 mm u odnosu na limuzinsku verziju.

Model sa otvorenim krovom imaće 4 mesta za sedenje, a za potrebe vojne parade iz dva vozila sa snimka uklonjena su sedišta suvozača, kako bi se napravilo mesta za oficire koji stoje u automobilima u pokretu tokom smotre vojnih jedinica.

Poput modela Aurus Senat, i kabrio verzija za pogon koristi hibridni sistem u čijem je srcu V8 motor. Ukupna snaga pogonskog sistema iznosi 598 ks (440 kW) a maksimalni obrtni moment 880 Nm.

Za prenos snage na sva 4 točka upotrebljen je 9-brzinski automatski menjač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: