Maserati spakovao jedinstven Levante za NBA legendu FOTO

Materatiju ne ide najbolje prodaja prvog SUV-a Levante, pa se odlučio da malo poradi na marketingu, pre svega za američko tržište.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

10:30

Maserati spakovao jedinstven Levante za NBA legendu FOTO
Foto: Maserati

Posle Kine, SAD je zemlja u kojoj su SUV automobili najpopularniji, posebno oni malo luksuzniji, a Maserati cilja upravo taj segment.

Kako bi privukao pažnju američkog džet-seta, pre svega onog dela okrenutog sportu, u svoje "redoveo" doveo je bivšu NBA zvezdu.
Foto: Maserati
Jedan od najboljih trojkaša svih vremena Rej Alen dobio je na sajmu u Njujorku posebnu, jedinstvenu verziju Levanta GTS One of One inspirisanu Majamijem.

Ističe se posebnom Blue Astro farbom inspirisanom astralno-plavom bojom galaksije, te bojama koje su zaštitni znak grada Majamija, gde je Alen osvojio drugu NBA titulu.
Foto: Maserati
Eksterijer uključuje i tamno hromirane detalje te retrovizore i ručke vrata od ugljenih vlakana.

U unutrašnjosti Levante GTS One of One je takođe plave boje i detalja od ugljenih vlakana, dok su delovi kabine inspirisani košarkaškim motivima.
Foto: Maserati
Alenov Levante pod haubom ima 3,8-litarski V8 tvin-turbo sa 542 KS i 732 Nm obrtnog momenta.
Foto: Maserati
Foto: Maserati

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: