Poslednji vikend na sajmu automobila u znaku oldtajmera

Salona automobila i motocikala u Beogradu završava se u nedelju 31. marta u 19 časova, a mnogi će iskoristiti vikend i lepo vreme da posete ovu manifestaciju.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 30.03.2019.

09:40

Poslednji vikend na sajmu automobila u znaku oldtajmera
Foto: B92 (ilustracija)

Jedna od atrakcija koja tokom vikedna očekuje posetioce Beogradskog sajma je tradicionalna međunarodna smotra i parada oldtajmera “Memorijal princa Tomislava Karađorđevića” u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd.

Izložba se održava pretposlednjeg dana sajma, u subotu 30. marta, ispred upravne zgrade Beogradskog sajma, gde će posetioci moći da uživaju u klasičnim modelima iz prohujalih vremena.

Podsećamo, kapije Beogradskog sajma otvaraju se u 10 časova, a sajam će u subotu moći da se obiđe do 20 časova, dok se u nedelju ova manifestacija zatvara u 19 h.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, grupne 300 dinara, grupne za đake i studente 200 dinara, a parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po započetom satu.
Foto: B92 (ilustracija)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: