Koncept Kia Signature najavljuje dolazak novog malog SUV-a

Kia je na sajmu automobila u Seulu predstavila koncept novog produkcijskog SUV vozila koje će se pojaviti do kraja godine.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.03.2019.

09:06

Koncept Kia Signature najavljuje dolazak novog malog SUV-a

Koncept Signature se nadovezuje na prošlogidišnju dizajnersku studiju Kia SP, koja je predstavljena na sajmu automobila Auto Expo 2018. u Indiji.

Vozilo je izloženo na auto-salonu u Seulu za korak je bliže serijskom SUV modelu koji se očekuje kasnije ove godine. Korejski proizvođač saopštio je da će se ovaj automobil prodavati širom sveta, ali nije precizirao koja su to regionalna tržišta na kojima će biti plasiran.
I naziv produkcijskog modela za sada je tajna, mada se u stranim autmobilskim medijima nezvanično spominje oznaka Tusker.

Inače, koncept Signature ujedno ima za cilj da ljubitelje automobila upozna sa novim dizajnerskim jezikom korejske marke, koji će krasiti Kia modele u bliskoj budućnosti, kažu u toj kompaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: