Cupra Formentor izgleda "opako" FOTO

Španski proizvođač automobila visokih performansi Cupra, predstavila je svoj drugi model, koncept hibridnog SUV-a Formentor uoči premijere u Ženevi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

19:00

Cupra Formentor izgleda
Foto: Cupra

Ovaj kupe krosover pokreće hibridni sistem koji isporučuje 245 KS, a na samo električni pogon ima autonomiju od 50 kilometara, prema novom WLTP standardu.
Foto: Cupra
Agresivnog dizajna, Cupra Formentor karakterišu dinamične proporcije i linije preko cele karoserije, prednja maska najavljuje izgled nove generacije Seat Leona, dok su na zadnjem delu svetlosne grupe spojene LED trakom.
Foto: Cupra
Sa automatskom transmisijom sa dvostrukim kvačilom i zaključavanjem diferencijala, te adaptivnim vešanjem i naprednim upravljačkim sistemom, Formentor se opisuje kao "naviši nivo dinamičnosti".
Foto: Cupra
Unutrašnjost je napravljena od materijala visokog kvaliteta, uključujući kožne presvlake sedišta od ugljenih vlakana. Tu su digitalna kontrolna tabla i prilično veliki 10-inčni multimedijalni displej koji dominira prostorom.
Foto: Cupra
Seatov sportski brend bi trebalo da produkcijsku verziju Formentora ponudi tokom 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: