Mitsubishi u Ženevi – Engelberg SUV, evropski L200, redizajnirani ASX

Japanski Mitsubishi dolazi na prestižni Sajam automobila u Ženevi sa nekoliko novih modela.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

10:20

Mitsubishi u Ženevi – Engelberg SUV, evropski L200, redizajnirani ASX

Među njima će posetioci imati priliku da vide i svetski debi električnog SUV koncepta Engelberg Tourer, na otvaranju sajma 5. marta.

Mitsubishi je novom tajanstvenom fotografijom najavio SUV studiju koju odlikuje masivna prednja maska, svetla na krovu i dinamičan stil.
Svetski debi u Ženevi će imati i osveženi krosover ASX koji je doživeo značajne promene u izgledu pa će biti Mitsubihsijeva alternativa za Nissan Qashqai i Hyundai Tucson.

Takođe, evropsku premijeru će imati L200 koji je u prodaji od novembra na Tajlandu. Značajno je unapređen u pogledu komfora, dizajna i terenskih performansi zahvaljujući pogonu na sva četiri točka.

Mitsubihsijev kamionet pokreće 2,2-litarski turbodizel uparen sa šestostepenim manuelnim ili automatskim menačem.
Sveukupno, japanska kompanija koja je deo najveće svetske automobilske alijanse sa Renaultom i Nissanom, će u Ženevi predstaviti ukupno osam različitih modela uključujući i-MiEV, Mirage, Eclipse Cross, Outlander i Outlander PHEV.

Mitsubihsi će demonstrirati i "Mitsubishi Connetc" multimedijalni sistem i "Dendo Driver House" sistem, tehnologiju koja omogućava nižu potrošnju goriva i električne energije i hitnu dopunu energije u slučaju potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: