Prvi pogled u kokpit novog Defendera?

Na Internetu se pojavila fotografija za koju se navodi da prikazuje unutrašnjost potpuno novog Land Rovera Defender.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

11:00

Prvi pogled u kokpit novog Defendera?

Legendarni Land Roverov terenac otišao je u penziju posle sedam decenija proizvodnje, a naslednik je uveliko u pripremi.

Proizvođač je ranije saopštio da će se izgled spoljašnjosti novog Defendera u potpunosti razlikovati od prethodnika, koji je tokom sedam decenija zadržao u osnovi isti dizajn kao davne 1948. kada je prvi put prikazan javnosti.

Fotografija sa Tvitera, za koju se tvrdi da predstavlja unutrašnjost nove generacije Land Roverovog terenca, otkriva konzervativan dizajn komandne table i četvorokraki volana, uz neizbežan ekran multimedijalnog sistema na vrhu centralne konzole.

Ručica automatskog menjača je malih dimenzija i nalazi se visoko na središnjoj konzoli.

Novi Defender do sada je više puta snimljen sa “kamuflažom” koja onemogućava da se pronikne u detalje dizajna spoljašnjosti, a premijera ovog modela očekuje se do kraja 2019, dok će se automobil u prodaji naći najverovatnije u prvoj polovini 2020. godine.
Maskirani Land Rover Defender nove generacije (Foto: Carscoops)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: