Bentley najavljuje specijalni model kojim će obeležiti vek postojanja

Proslavu 100 godina postojanja, legendarni britanski proizvođač započinje na sajmu automobila u Ženevi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 25.01.2019.

10:11

Bentley najavljuje specijalni model kojim će obeležiti vek postojanja

Početkom marta, na ženevskom auto-salonu, biće predstavljena specijalna verzija jednog od Bentley modela kojim ovaj proizvođač superluksuznih automobila obeležava veliki jubilej – 100 godina od osnivanja.

Bentley je tim povodom objavio prvi "tizer" kao najavu premijere jubilarnog modela, za koji se spekuliše da će biti zasnovan na serijskom Continentalu GT.

Iz kompanije za sada ne otkrivaju više detalja, osim informacije da je specijalna edicija inspirisana trkačkim nasleđem brenda Bentley.

Više detalja biće poznato uoči početka sajma u Ženevi, a automobil će zvanično biti predstavljen 5. marta na ovoj manifestaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: