Može li Maserati da spasi Levante mučenja sa Vulcano serijom? FOTO

Italijanski Maserati lansirao je ograničeno izdanje svog prvog SUV model Levante u verziji Vulcano.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

16:15

Može li Maserati da spasi Levante mučenja sa Vulcano serijom? FOTO

Levante Vulcano će biti proizveden u samo 150 jedinica za određena tržišta Evrope i Azije.

Dostupan isključivo u Grigio Lava boji, Levante Vulcano dolazi sa Nerissimo pakovanjem koje uključuje nekoliko crnih dodataka eksterijeru, uključujući i tamne izduve.
Tu su i matirane 21-inčne alu felne sa Y šablonom u pet kraka i Brembo kočnice sa crvenim kočionim diskovima.

Kupci mogu da biraju Levante Vulcano sa crnom kožom u kombinaciji sa crvenim šavovima ili sa crvenom kožom uz crne šavove.
Standardna oprema uključuje LED Matrix adaptivne farove, prednje i zadnje parking senzore i sistem za nežno zatvaranje vrata.

Osim toga tu je i Boewrs&Wilkins premijum audio sistem, sedišta sa grejačima i ventilacijom uz elektronsko podešavanje i memorijsku funkciju, kao i prilagodljivi sportski volan.
Početna cena za osnovnu varijantu sa 3,0-litarskim V6 tvin-turbo sa 350 KS i 500 Nm je 96.695 evra, što je 30.700 evra više od standardnog Levantea sa tim motorom.

Snažnija verzija istog V6 tvin-turbo agregata od 430 KS i 580 Nm kreće od 105.270 evra. Maserati nije pripremio Vulcano paket za najsnažnije varijante sa 3,8-litarskim V8 od 545 KS (GTS) i 590 KS (Trofeo).
Levante se muči da bude konkurentan u premijum segmentu SUV klase, dok konkurencija ne može da isprati potražnju, Maserati skraćuje radno vreme i poremeno pauzira proizvodnju zbog ograničene potražnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: