Lincoln ekspresno rasprodao specijalni Continental od 110.000$

Američki Lincoln ekspresno je rasprodao Continental 80th Anniversary Coach Door Edition vredan 110.000 dolara.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.01.2019.

16:15

Lincoln ekspresno rasprodao specijalni Continental od 110.000$

Luksuzni sedan u retro stilu sa zadnjim vratima koja se otvaraju u suprotnom smeru od prednjih, takozvana "suicide doors" je napravljen u svega 80 primeraka.

Uprkos ceni ovaj luksuzni Lincoln je privukao ogromnu pažnju pa je rasprodat ceo kontingent vozila, pa će brend u vlasništvu Forda prošitiri proizvodnju ovog specijalnog modela.

Superluksuzan enterijer opremljen je specijalnim sedištima sa sistemom podešavanja na čak 30 načina, čime se postiže da svako može da zauzme idealnu pozicuju tokom vožnje.

Tu je još i sistem za aktivnu kontrolu spoljašnje buke, kao i premijum audio uređaj Revel Ultima.

Da bi putnici koji se voze pozadi uživali u maksimalnom komforu, Lincoln je umesto klasične "klupe" postavio konfiguraciju od 2 sedišta oblikovana poput fotelja, dok je međuosovinsko rastojanje produženo za 15-ak cm.

Ispod haube se nalazi 3.0 V6 twin-turbo sa 406 ks (298 kW) i 542 Nm, a svetska premijera je bila pre samo sedam dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: