Novi Mercedes CLA "u akciji" VIDEO

Mercedes je objavio video sa kadrovima vožnje svoje nove kompaktne kupe-limuzine koja je debitovala u utorak u Las Vegasu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 10.01.2019.

10:15

Novi Mercedes CLA
Screenshot YouTube

Nakon prvih zvaničnih fotografija, u prilici smo da vidimo kako novi CLA izgleda na putu: Inače, najmanja kupe-limuzina sa značkom "trokrake zvezde" duža je i šira u odnosu na prvu generaciju, a za nijansu je niža nego ranije. Sa dimenzijama 4.688/1.830/1.439 mm, novi CLA je duži za 48 mm i širi za 53 mm u poređenju sa prethodnikom.

Povećano je i međuosovinsko rastojanje koje sada iznosi 2.729 mm, što je za 30 mm više nego na odlazećem modelu.
Novi CLA - pogled na komandnu tablu
Na svetskoj premijeri, koja je održana na Međunarodnom sajmu elektronike u Las Vegasu, prikazana je verzija CLA 250 pogonjena 4-cilindarskim 2.0 turbo benzincem, koji proizvodi 225 ks (165 kW) i razvija 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Za prenos snage upotrebljen je sedmobrzinski automatizovani menjač sa duplim kvačilom, a pored varijante sa prednjim pogonom, kupci će moći da izaberu i opciju sa pogonom na sva 4 točka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: