Kako bi mogla da izgleda Škoda Scala za sve terene FOTO

Škoda je krajem 2018. predstavila kompaktni model Scala, a već se spekuliše o novim verzijama ovog automobila, među kojima je i "kros" varijanta.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2018.

12:30

Kako bi mogla da izgleda Škoda Scala za sve terene FOTO
Render: Nikita Aksionov

Škoda u aktuelnoj ponudi već ima nekoliko "kros" verzija postojećih modela, koji nose oznaku Scout, pa bi i Scala mogla da dobije jednu takvu opciju.

Potencijalna Scala Scout bila bi ekvivalent Ford Focusu Active koji je predstavljen u 2018. i kao i ostali slični automobili tog tipa imala bi specifične stilske elemente i zaštitne dodatke na donjim delovima karoserije, kao i neizbežne krovne šine, što bi vozilu dalo i atraktivniji izgled.

Dodatnu funkcionalnost u vožnjii izvan asfaltnih puteva obezbeđivali bi pogon na sva 4 točka i veće odstojanje vozila od tla.

Škoda se za sada nije zvanično oglašavala o eventualnoj Scali Scout, ali to nije sprečilo nezavisnog dizajnera Nikitu Aksionova da pomoću kompjuterskih rendera predstavi svoje viđenje ovog vozila.
Render: Nikita Aksionov

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: