Mercedes otkriva novi CLA u januaru 2019. FOTO

Nemački proizvođač potvrdio je da će svetsku premijeru druge generacije svoje kompaktne kupe-limuzine održati na Međunarodnom sajmu elektronike (CES) u Las Vegasu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2018.

14:10

Mercedes otkriva novi CLA u januaru 2019. FOTO

Najavu predstojeće premijere prati tizer fotografija na kojoj se nazire silueta ovog automobila.

Mercedes CLA za 2019. četvrti je model iz nove generacije familije kompaktnih vozila sa prednjim pogonom koji će biti predstavljen javnosti. Pre njega debitovali su nova A i B klasa, kao i A klasa Sedan.

Paleta motora biće preuzeta od pomenute A klase i obuhvatiće četvorocilindarske benzince i dizelaše, dok će u vrhu ponude biti AMG varijante CLA35 i CLA45, poslednja sa preko 400 “konja”.

Inače, Mercedes će na CES-u 2019. predstaviti američkoj publici i električni SUV EQC i Vision Urbanetic Concept.

Međunarodni sajam elektronike u Las Vegasu sve češće služi proizvođačima automobila da, osim najnovijih tehnoloških dostignuća, predstave i svoje nove modele vozila čije se premijere obično održavaju na velikim svetskim salonima automobila.
Ovako æe izgledati Mercedesov štand na CES-u 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: