VW prvi put pokazao novi Passat FOTO

Uprkos popularnosti SUV modela, Volkswagen nije svu pažnju posvetio samo ovom segmentu, već i dalje ulaže u svoje limuzine.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

20:15

VW prvi put pokazao novi Passat FOTO

Nakon što je relativno skoro predstavio novu Jettu za američko tržište, nemački gigant je prvi put pokazao kako će izgledati nova generacija Passata.

Skice popularne limuzine ukazuju na znatno sportskiji dizajn u odnosu na aktuelnu verziju. Prednja maska je agresivnija, uz oštre farove, pa Passat umnogome podseća na Arteon.
Volkswagen je već potvrdio da će nova limuzina biti veća od prethodnika zbog pooštrenih bezbednosnih normi.

Međutim, većih izmena sigurno neće biti s obzirom da će i ovaj Passat kao i aktuelni biti napravljen na istoj platform, što znači da neće imati pogon na sva četiri točka niti električni.
Ipak, Passat će da se oprosti od V6 agregata. Na tržištu se očekuje 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: