Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa" FOTO

Škoda je objavila prve fotografije enterijera kompaktnog hečbeka Scala koji će premijeru imati u decembru.

Podeli

Do zvaničnog predstavljanja Škode Scala ostalo je nedelju dana, a češki proizvođač postepeno oktriva svoj novi automobil koji će zameniti modele Rapid i Rapid Spaceback.

Ranije smo mogli da vidimo kako izgleda putnička kabina na dizajnerskom crtežu, a sada su objavljene i prve fotografije enterijera.Očekivano, na njima je prikazana verzija sa najbogatijim paketom opreme, koja zaista izgleda luksuzno.

Automobil je, između ostalog, opremljen opcionim DSG menjačem sa duplim kvačilom, sedištima presvučenim kožom i alkantarom, dvozonskom "klimom", digitalnom instrument tablom i velikim 9,2 inčnim ekranom multimedijalnog sistema na centralnoj konzoili.

I dok aktuelni Škodini modeli imaju ekran uklopljen u komandnu tablu, displej je u Scali postavljen izdvojeno, poput tableta, što nagoveštava da će sličnu konfiguraciju češki proizvođač verovatno ponuditi i u svojim drugim modelima u budućnosti.

Na fotografijama se može videti i da se Škoda opredelila da u modelu Scala zadrži klasičnu polugu ručne kočnice iako sve više proizvođača ugrađuje u svoje nove modele elektronsku ručnu kočnicu.

Svetska premijera Škode Scala održaće se 6. decembra u Tel Avivu, kada će biti poznato više detalja o ovom modelu.

Vesti

Naručite svoju verziju Opela "120 years"

Opel će proslaviti 120 godina proizvodnje automobila u 2019. i istovremeno 120 godina inovativnih tehnologija koje je proizvođač učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela "Budućnost pripada svima".

Vesti petak 30.11. 13:00 Komentara: 5

Toyota Safety Sense za tri godine u 10 miliona vozila

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine.

Vesti petak 30.11. 09:00 Komentara: 7
strana 1 od 86 idi na stranu