Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa" FOTO

Škoda je objavila prve fotografije enterijera kompaktnog hečbeka Scala koji će premijeru imati u decembru.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2018.

09:00

Zavirite u unutrašnjost

Do zvaničnog predstavljanja Škode Scala ostalo je nedelju dana, a češki proizvođač postepeno oktriva svoj novi automobil koji će zameniti modele Rapid i Rapid Spaceback.

Ranije smo mogli da vidimo kako izgleda putnička kabina na dizajnerskom crtežu, a sada su objavljene i prve fotografije enterijera.Očekivano, na njima je prikazana verzija sa najbogatijim paketom opreme, koja zaista izgleda luksuzno.
Automobil je, između ostalog, opremljen opcionim DSG menjačem sa duplim kvačilom, sedištima presvučenim kožom i alkantarom, dvozonskom "klimom", digitalnom instrument tablom i velikim 9,2 inčnim ekranom multimedijalnog sistema na centralnoj konzoili.

I dok aktuelni Škodini modeli imaju ekran uklopljen u komandnu tablu, displej je u Scali postavljen izdvojeno, poput tableta, što nagoveštava da će sličnu konfiguraciju češki proizvođač verovatno ponuditi i u svojim drugim modelima u budućnosti.
Na fotografijama se može videti i da se Škoda opredelila da u modelu Scala zadrži klasičnu polugu ručne kočnice iako sve više proizvođača ugrađuje u svoje nove modele elektronsku ručnu kočnicu.
Svetska premijera Škode Scala održaće se 6. decembra u Tel Avivu, kada će biti poznato više detalja o ovom modelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: