Kia delimično otkrila novi Soul FOTO

Korejski proizvođač objavio je nove "tizer" fotografije modela Soul za 2019, nedelju dana uoči njegove svetske premijere.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.11.2018.

09:15

Kia delimično otkrila novi Soul FOTO

Novi Soul debitovaće 28. novembra u Los Anđelesu, a Kia je otkrila siluetu ovog automobila i nekoliko detalja iz unutrašnjosti vozila.

"Tizer" fotografije pokazuju da je Soul zadržao svoje karakteristične proporcije i oblik, ali je dizajn automobila moderniji nego do sada.
Tehnički detalji su trenutno neodostupni, ali američki mediji prenose da će - barem na tom tržištu - Kia Soul za 2019. biti pogonjen četvorocilindarskim benzincima zapremine 1.6 i 2.0 l, a najvljena je i nova električna verzija.
Više informacija o ovom automobilu, kao i promotivne fotografije, Kia će objaviti uoči ili na sam dan njegove svetske premijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: