Sve češća opasnost po vozače u Srbiji – životinje na putu VIDEO

U poslednjih mesec dana dogodile su se tri saobraćajne nesreće zbog životinja na putevima u okolini Beograda, dve zbog divljih svinja, a jedna zbog krave.

Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

* Mladenović u BG udario svinju: Da sam se isprevrtao, ne bi mi verovali

Pre nekoliko dana kamion je na autoputu udario u divlju svinju, što je prouzrokovalo lančani sudar. U oktobru je težak udes jedva izbegao bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Mladenović.

Postoji li pravilo ponašanja za vozače koje može da im pomogne i nekako ublaži nezgodu prilikom ovakvih neočekivanih situacija?

O tome je za Prvu TV pričao Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja:

Vesti

Naručite svoju verziju Opela "120 years"

Opel će proslaviti 120 godina proizvodnje automobila u 2019. i istovremeno 120 godina inovativnih tehnologija koje je proizvođač učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela "Budućnost pripada svima".

Vesti petak 30.11. 13:00 Komentara: 5

Toyota Safety Sense za tri godine u 10 miliona vozila

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine.

Vesti petak 30.11. 09:00 Komentara: 7
strana 1 od 86 idi na stranu